In november vond het open huis plaats bij B. Veldman Machinerie. Uit handen van eigenaar Bernard Veldman nam Niek Timmerman zijn welverdiende prijs in ontvangst. Tijdens het open huis waar iedereen welkom was heeft hij met zijn goede oplossing de puzzeltocht gewonnen.

Open huis
Sinds dit jaar is het bedrijf gevestigd aan de Industrieweg 57 in Staphorst. Het open huis was een mooie aanleiding om klanten en belangstellenden hun nieuwe onderkomen en mogelijkheden te laten zien met twee drukbezochte dagen tot gevolg.

Goed doel
‘Genodigden op een open huis willen vaak feliciteren door middel van een kleinigheid. Wij hebben op onze uitnodigingskaart gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor Stichting Opkikker. Het geeft een heel voldaan gevoel dat we €2350,- hebben overgemaakt aan de stichting namens onze bezoekers. De stichting Opkikker geeft langdurig zieke kinderen een lichtpuntje door een opkikkerdag. Dat idee is het belangrijkst dat de open dag voor ons heeft opgeleverd’, zegt Gerlinde Veldman.

Over B. Veldman Machinerie
Metaalbewerking is bij Veldman Machinerie volop in ontwikkeling. ‘Wij zijn altijd op zoek naar verbeteringen voor mensen, processen en automatiseringen,’ vertelt Bernard Veldman. Veldman Machinerie is het metaalbedrijf waar machineonderdelen tot aan de micrometer nauwkeurig worden vervaardigd door vakmensen. Vakmensen die hun passie voor metaal delen en steeds weer tot unieke prestaties komen door het vervaardigen van heel precieze machine onderdelen. Producten van een paar millimeter tot aan 6 meter in staal, brons, koper, rvs, aluminium en kunststoffen.

Producten
Door jarenlange ervaring met productie van halffabricaten in opdracht van heel verschillende partners is Veldman Machinerie de juiste partner voor het vervaardigen van specialistische producten, exclusief en seriematig. Onderdelen voor mechanische ontwikkeling worden in opdracht gemaakt van relaties uit diverse bedrijfstakken als food, landbouw en transport en machinebouw. ‘Samen maken we mooie producten door middel van verspanende technieken zoals draaien, frezen, boren en bijvoorbeeld kotteren. Ook laswerkzaamheden en nabehandelingen behoren tot onze werkzaamheden,’ besluit Bernard.